De Jaap Burger Stichting zoekt vrijwilligers voor het geven debattrainingen en het samen organiseren van debatten. De Jaap Burger Stichting is opgericht naar aanleiding van de behoefte binnen de progressieve beweging en onze partij in het bijzonder, om de debatvaardigheden in onze partij weer op een hoger plan te brengen.

We gaan dit doen door het geven van trainingen en het organiseren van allerlei debatten. Er komt ook een competitie en we gaan het combineren met allerlei politieke bijeenkomsten.

Ben jij iemand met enige ervaring in debattraining en/of gewoon met het organiseren van leuke debatten dan zoeken wij jou. Neem voor meer informatie contact op met Guus Krähe via telefoonnummer 06 53 49 00 60 of via e-mail: Guus@krahe.nl