PvdA logoAankomend weekend zal de Jaap Burger Stichting weer debatten organiseren op het congres van de PvdA. Het PvdA-congres wordt op 26 april 2013 gehouden in WTC Expo, Heliconweg 52 te Leeuwarden.

De Jaap Burger Stichting verzorgd in de pauzes meerdere debatten met meerdere debatonderwerpen. Genoeg onderwerpen om over te debatteren. Schaliegas, de monarchie en uiteraard hoe we in Nederland omgaan met “illegalen” bepalen momenteel de politiek. Elk debat wordt ingeleid door een bekende PvdA-politicus. Iedereen wordt daarna uitgedaagd zijn of haar mening helder, bondig en overtuigend te verwoorden. En uiteraard bediscussiëren we na afloop we wat de beste debattechniek was.

Waar staan we en wanneer debatteren we?
We staan midden op het centrale plein. Midden tussen de congresgangers. U kunt ons niet missen.

• Zaterdag tijdens de Lunch van ongeveer 13.00 uur tot 14.00 uur.
  • Neem rustig uw lunchpakket mee.

Debatteren kan je leren!

Kom vooral kijken en proeven wat de Jaap Burger Stichting aan leden en afdelingen kan bieden.