PvdA logoAankomend weekend zal de Jaap Burger Stichting een aantal demonstraties geven van lagerhuisdebatten op het congres van de PvdA. Het PvdA-congres wordt op 21 en 22 januari 2012 gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch.

De Jaap Burger Stichting verzorgd in de pauzes drie lagerhuisdebatten met meerdere debatonderwerpen. Elk debat wordt ingeleid door een bekende PvdA-politicus. Iedereen wordt daarna uitgedaagd zijn of haar mening helder, bondig en overtuigend te verwoorden. En uiteraard belichten na afloop we wat de beste debattechniek was.

Waar staan we en wanneer debatteren we?
We staan midden op het centrale plein. Midden tussen de congresgangers. U kunt ons niet missen.

• Zaterdag Lunch van 13.00 uur tot 14.00 uur
  • Zaterdag Avond van 19.00 uur tot 20.30 uur
  • Zondag Lunch van 12.30 uur tot 13.30 uur

Debatteren kan je leren!

Kom vooral kijken en proeven wat de Jaap Burger Stichting aan leden en afdelingen kan bieden.